Fruit

Croissant met aardbeien

cook-hat

Gebruiksmoment

Ontbijt of lunch
pot

Bereidingstijd

6 pers
cutlery

Aantal Personen

25 min
cook-hat

Gebruiksmoment

ONTBIJT OF LUNCH

< VORIGE RECEPT

VOLGENDE RECEPT >

Indredienten

• 200 g FruitJuweeltjes aardbeien
• 6 verse croissants of pak met 6 croissants om (af)te bakken
• Banketbakkersroom poeder
• Poedersuiker

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Maak de croissants zoals aangegeven staat op de verpakking en bak af in de oven.
3. Laat de croissants afkoelen en snij ze open.
4. Maak de banketbakkersroom:
5. Weeg 100 gram banketbakkersroom poeder af en voeg de aangegeven hoeveelheid water toe.
6. Roer met een garde goed door elkaar.
7. Doe de banketbakkersroom in een spuitzak met kartelmondje.
8. Was FruitJuweeltjes aardbeien en verwijder de kroontjes.
9. Snij de aardbeien in plakjes.
10. Spuit de banketbakkersroom in de croissants.
11. Leg de aardbeienplakjes erop.
12. Strooi wat poedersuiker op de croissants. Eet smakelijk!